Lansarea filmului “Ce Zici?” – 15 octombrie – la cinematograful Patria Loteanu

OWH Studio anunță lansarea în premieră a scurtmetrajului de ficțiune ”Ce zici?”, în regia Ioanei Vatamanu-Mărgineanu, care-și face astfel debutul pe marele ecran.

Scurtmetrajul ”Ce zici?” spune povestea lui Alex (Vlad Sabajuc) și a Anei (Corina Rotaru), doi îndrăgostiți tineri și simpatici, care pornesc cu autostopul spre Grigoriopol. Mașina pe care o opresc la întâmplare este condusă de Victor (Tudor Andronachi), care se dovedește a fi un bărbat destul de incomod. Tensiunea filmului crește pe parcurs datorită situațiilor neprevăzute care apar pe drum. Sunt milioane de moduri în care povestea se poate încheia. Autoarea a ales una din ele, pe care te invită să o descoperi. Ce zici?

Evenimentul va avea loc la cinematograful Patria Loteanu, vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 17:00. Proiecția va fi urmată de un panel de discuții în prezența echipei și a expertului Zinaidei Bolea, doctor in psihologie, conferențiar, Universitatea de Stat din Moldova. Intrarea e în bază de invitații.

Filmul atinge mai multe subiecte la capitolul dialogul dintre generații, perspectivele diferite asupra realității, comportamentul oamenilor în situații tensionate etc.

Filmul este o producție OWH Studio finanțată de Uniunea Europeană în cadrul programului ”Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

După premieră, filmul va fi proiectat pe ambele maluri ale Nistrului în diverse localități: Chișinău, Tiraspol, Grigoriopol, Cahul, Bălți etc.