Zi plină pentru elevii Liceului Teoretic „Vasile Coroban” din Glodeni. Au început vizita la USM și au încheiat-o la Lacul cu Nuferi din Bardar

Elevii claselor a X-XII-a a Liceului Teoretic „Vasile Coroban” din or. Glodeni au avut o zi plină la Chișinău. Și-au început activitatea printr-o vizită la Universitatea de Stat din Moldova, unde au avut o întâlnire cu recotrul USM, conf. univ., dr., Igor Șarov.

Rectorul USM, Igor Șarov le-a vorbit liceenilor despre oferta educațională a Universității de Stat din Moldova, oportunitățile de angajare în câmpul muncii a absolvenților USM, parteneriatele cu instituțiile de învățământ superior de peste hotare, mobilități și schimburi academice.

Elevii Liceului Teoretic „Vasile Coroban” din or. Glodeni și-au manifestat interesul privind desfășurarea procesului educațional acordând o serie de întrebări privind specialități de perspectivă prin raportare la posibilitățile de angajare ulterioară în câmpul muncii.

Ulterior, elevii din Glodeni au mers la Lacul cu Nuferi din satul Bardar, raionul Ialoveni. S-au odihnit, dar au luat și câteva cunoștințe despre cum se crește și se îngrijește un nufăr.