(VIDEO) Teodora Rusu revine cu single-ul “În ochii tăi”

Tânăra interpretă de la Iași, Teodora Rusu, a ales începutul de toamnă pentru a lansa cea mai nouă piesă, “În ochii tai” și videoclipul acesteia.

După ce s-a lansat cu primele piese din repertoriul propriu, “Te-am așteptat  vii” șiAripi de IubireTeodora Rusu continuă să surprindă publicul cu aceeași voce suavă și timbrul ei specific.

“În ochii tăi” a fost compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală, din Spania, respectiv, Teodora Rusu păstrează această colaborare, care, din spusele ei “este un plină de succes, or dacă ai găsit omul care te citește muzical, știe ce-ți trebuie, nu trebuie să pierzi timpul, căutând să experimentezi – nu toate experimentele, chiar și cele de ordin muzical, au succes la final”.

Și ca single-ul să aibă un impact mai bun la public, firesc, Teodora Rusu a filmat și un videoclip, realizat de către „Videografiasi.roÎn imaginile videoclipului o vedem pe artistă alături de un erou central masculin, trăind o frumoasă poveste de dragoste, filmările desfășurându-se pe străzile din București, dar și la Constanța.

Piesa și videoclipul vor avea o amplă campanie de mediatizare, la tv și radio.