VIDEO: Evelyn Iekel debutează cu single-ul „Doar a ta”

În plin sezon estival, piața românească muzicală mai cunoaște o nouă artistă. Este vorba de Evelyn Iekel (Evelyn Ștefana Iekel), originară de la Iași, cea care debutează cu melodia „Doar a ta”.

Single-ul este compus și produs de către interpretul și producătorul din Republica Moldova – EL Radu și echipa sa muzicală, cel care se ocupă și de mediatizarea acestui proiect.

Din spusele acestuia – Evelyn este o fată foarte talentată, cu un timbru deosebit. Din start am simțit că suntem compatibili la nivel de colaborare și viziuni legate de debutul ei muzical. Sunt fericit că face parte din familia muzicală #ELRaduProject și că piesa „Doar a ta” i se potrivește perfect lumii sale lăuntrice, dar și personalității artistice”.

Și ca melodia să aibă un impact mai profund, a fost filmat și un videoclip pentru aceasta, filmările având loc în zona municipiului Constanța, iar cel care a stat la baza regiei, producției video a fost Dan Mihai Lupescu.

„Doar a ta” are parte de o amplă campanie de mediatizare atât în România, cât și în Republica Moldova, la tv, radio și site-uri de tip monden.

Evelyn Iekel are 20 de ani și este studentă la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Administrare a Afacerilor (cu predare în limba engleză).