VIDEO: EL Radu aduce în playlisturi “Mi-e Dor”

Interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, lansează la începului lui 2024 o nouă piesă, “Mi-e Dor”, dar și videoclipul acesteia.

Melodia poartă o haină muzicală romantică, nostalgică, iar pe alocuri se simte și o ușoară nuanță de tristețe. 

Din spusele artistului – “Piesa “Mi-e Dor”are o structură melodică aparte, e genul acela de piesă pe care o simt ca pe o parte din mine. Mereu mi-a plăcut să cânt piese triste, poate poartă un altfel de vibe, nu știu, dar e o piesă la care am muncit mult, alături de echipa mea, plus este o perioadă a anului în care melodiile respective se „consumă mai bine.”

Asupra noului single a lucrat echipa muzicală alături de care activează EL Radu, cel care a compus și textul piesei, “Mi-e Dor” fiind produs în studioul #ELRaduProject, iar videoclipul a fost filmat în România, lângă orașul Sinaia, la munte, filmările fiind regizate de către Dan Mihai Lupescu.

Piesa și videoclipul vor intra într-o amplă campanie de promovare tv și radio, în România, dar și Republica Moldova.

EL Radu mai este fondator al familiei muzicale #ELRaduProject, în calitate de producător se ocupă de noii artiști, ce sunt la început de drum, iar de 15 ani este redactor-prezentator lRadio Moldova Muzical, deasemenea, a mai activat și în calitate de prezentator tv la postul public de televiziune, Moldova 1.