Universitatea de Stat din Moldova organizează Media Communication HUB pentru tinerii din întreaga ţară

Ești pasionat de arta vorbirii, discursul public, elaborarea textelor pentru social media? Universitatea de Stat din Moldova te invită să  participi la cel mai interactiv Media Communication Hub organizat pentru tineri.

Astfel, pe 7, 14, și 21 mai, în intervalul orelor 10:00 și 12:30, ai posibilitatea să înveți de la cei mai buni traineri: Laura TUGAREV, doctor în științe ale comunicării, lector univ., redactor-șef; Vitalie GUȚU, jurnalist, drd., lector univ.; Mariana TACU, doctor în științe politice, conf. univ.; Ana SÂRBU, jurnalistă, asist. univ.; Elena ȘTIUBEI, copywriter, PR specialist și Anton PAHOTIN, Director creativ și Fondator GoSocial, tehnici persuasive în social media și strategii de promovare creativă pe Instagram.

Orele se vor desfășura în format online, pe platforma Google Meet.  Link-ul de conexiune va fi expediat cu o zi înainte de eveniment.

Pentru a vă înregistra ca participant la Media Communication Hub, expediați un mesaj de motivare la adresa de e-mail: tugarevlaura@gmail.com   până pe 1 mai 2022, ora 17:00.

Garantăm bună dispoziție, experiență inedită și diplomă  pentru toți participanții.

Pentru detalii vă rugăm să o contactați pe Laura TUGAREV, +37369290041,  tugarevlaura@gmail.com