Universitatea de Stat din Moldova continuă Campania de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste”, ediția a II-a

În preajma sărbătorilor de iarnă USM continuă și în acest an Campania de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste” pentru a aduce bucurie în sufletele celor mai triști ca noi.

Acțiunea, lansată de Universitatea de Stat din Moldova în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului” are ca scop strângerea de donații pentru copiii din familiile social-vulnerabile și pentru persoanele în etate.

Campania de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste” se va desfășura în perioada 1 decembrie 2022 – 14 ianuarie 2023. Doritorii de a se alătura campaniei noastre pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, alimente ambalate, haine și/sau încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și/sau încălțăminte nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători.

Cadourile pot fi aduse între orele 10:00 – 16:00 la Biserica „Întâmpinarea Domnului”. Pentru informații suplimentare îl puteți contacta  pe Părintele Octavian MOȘIN la nr. de tel. 079481586 sau scrie un e-mail la următoarea adresă electronică: mosin.octavian@gmail.com .

Suntem siguri că împreună cu generozitatea care caracterizează în permanență inimile USM-iste putem aduce feeria sărbătorilor de iarnă în sufletele semenilor noștri.