Universitatea de Stat din Moldova a cucerit Cupa Moldovei la volei masculin

Sportivii Universității de Stat din Moldova – cei mai buni din țară, la volei masculin, după ce au cucerit Cupa Moldovei, în finala jucată ieri, 03 decembrie, contra Universității Tehnice, cu 3:0 la seturi.

Astăzi, rectorul USM s-a întâlnit cu căpitanul echipei de volei, Mihai Hangan și cu antrenorul Iurie Mogoreanu, felicitându-i pentru victoria obținută și i-a asigurat că administrația USM îi va susține în permanență pentru a continua să fie cei mai buni. „Suntem mândri de performanțele voastre și de efortul depus de antrenori pentru a atinge asemenea rezultate. Vă dorim mult succes în viitorele competiții!”, a subliniat Igor Șarov.

În finală, sportivii noștri au controlat jocul și s-au impus cu 25:14, 25:16 și 25:19, luându-și revanșa pentru înfrângerea din finala ediției precedente a Cupei Moldovei. Campionatul național de volei masculin, ediția 2023/2024, va începe pe 9 decembrie. Deținătoarea titlului este tot echipa USM-ului.

Cele mai importante momente ale meciului, precum și declarațiile sportivilor, le puteți vedea în reportajul realizat de postul national de televiziune.