TOP 5 tendințe de modă din 2023

Ce să porți în 2023 pentru a arăta elegant și încrezător? Experții au numit principalele tendințe ale sezoanelor următoare.

1.  Pulover confortabil cu o formă lejeră

Un pulover supradimensionat este un atribut obligatoriu al garderobei unei femei, care va permite să creezi multe look-uri confortabile și calde în prima perioadă a primăverii.

Foto: modeblogg

2. Corset

O modalitate excelentă de a sublinia talia și de a face imaginea interesantă. Corsetul poate fi purtat atât pe sub haine, cât și peste, pe post de obiect vestimentar.

Foto: cnswoman

3.Costum din velur strălucitor

Una dintre cele mai trendy variante vestimentare, pe care, desigur, o vei purta în funcție de starea ta de spirit. Cu toate acestea, pentru ocazii speciale, acesta este o alternativă excelentă la o rochie care te va lăsa în centrul atenției.

Foto: 1plus1

4.Blugi largi

Orice blugi simpli (drepți, largi, evazați) se vor combina cu ușurintă cu orice tip de pulover, maiou sau alte atribute vestimentare. Principalul lucru în acest an este să acorzi preferință opțiunilor fără imprimeuri și zgârieturi.

Foto: luvdenim

5.Geaca de piele oversize 

O completare grozavă pentru garderoba ta, care va adăuga stil oricărui look în câteva clipe.

Foto: Denimstreetstyle

Toate aceste trenduri sunt doar niște idei pentru care poți opta când ești în criză de inspirație, nu trebuie să te conduci doar după aceste tendințe, creează-ți propriul tău stil și fii unică!

AUTOR: Patricia Jereghi