TOP 5 filme pe care să le vezi de Crăciun 2023

Rețeta pentru o seară perfectă petrecută în familie de sărbători este un film bun, vizionat într-o atmosferă relaxantă de Crăciun. Așa că îți recomandăm o listă a celor mai frumoase filme pe care să le urmărești acasă, alături de familie.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday

Adaptarea Universal Pictures din 2022 a romanelor grafice Aaron Blabey The Bad Guys a fost un succes destul de masiv. Producția a strâns din vânzări 250 de milioane de dolari în întreaga lume. A Very Bad Holiday este un prequel al filmului, permițând creaturilor să fie încă în faza lor de rebeliune. Producția se bazează pe ideea „criminalilor cu o inimă de aur” când personajele distrug accidental un balon de Moș Crăciun, în timpul unui furt, anulând Crăciunul. Băieții răi trebuie să rezolve asta pentru a-și îndeplini planul.
Loading video

Candy Cane Lane

Reginald Hudlin (Marshall) îl regizează pe legendarul Eddie Murphy într-una dintre puținele filme de sărbători din 2023. Genialul comediant se potrivește perfect în modul film de familie în rolul lui Chris Carver, un bărbat care își face propriile decorațiuni de Crăciun pentru o competiție locală.

Dorința lui de a câștiga este amplificată atunci când bietul Chris este concediat chiar înainte de sărbători, ceea ce duce la un spirit prea competitiv. Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Trevante Rhodes, Ken Marino, David Alan Grier și Nick Offerman sunt co-protagoniști.

Loading video
https://youtube.com/watch?v=Y9d2G3l3UO4%3Fenablejsapi%3D1%26amp%3D1%26si%3DfX50PtjlF4tOGAvs%26playsinline%3D1

Dashing Through the Snow

Tim Story regizează această comedie de Crăciun produsă de Walt Disney Pictures. Producția îl prezintă pe incredibil de simpatic Lil Rel Howery în rolul lui St. Nick însuși. Chris „Ludacris” Bridges îl joacă pe Eddie Garrick, un asistent social care are o istorie proastă cu Moș Crăciun dintr-un incident din copilărie. Se pare că nici la vârsta adultă nu a mers mult mai bine.

El se confruntă cu o despărțire de soția sa Allison (Teyonah Parris) și stă departe de fiica sa. Eddie nu reușește însă să simtă spiritul sezonului până când nu se întâlnește cu adevăratul Moș Crăciun.

Loading video
https://youtube.com/watch?v=DbOmSUSmISM%3Fenablejsapi%3D1%26amp%3D1%26si%3DHOgJX0IhWzRJL2hN%26playsinline%3D1

Family Switch

Bazat pe cartea pentru copii Bedtime for Mommy, Jennifer Garner și Ed Helms joacă în rolul unui cuplu de părinți epuizați de sezonul de vacanță care se abate asupra familiilor în această perioadă a anului. Adolescenții lor prea cool nu ajută deloc la rezolvarea situației. Totul se schimbă atunci când o aliniere planetară rară forțează o schimbare între părinți și copii.

Loading video
https://youtube.com/watch?v=SWh4c9EVqGM%3Fenablejsapi%3D1%26amp%3D1%26si%3DvrLgeUTcamCP6Ej-%26playsinline%3D1

Best. Christmas. Ever!

Heather Graham, Brandy Norwood, Matt Cedeno și Jason Biggs joacă într-o poveste a unei femei care suspectează că buletinul informativ al prietenului ei de la facultate este plin de ceva care arată ca un tip de cărbune.

Loading video
https://youtube.com/watch?v=2deV7cUtS0E%3Fenablejsapi%3D1%26amp%3D1%26si%3Dv12vayDnKYEkeh4u%26playsinline%3D1