Studenții USM, implicați în promovarea Salonului Internațional de Carte Bookfest 2023, au primit Diplome de voluntar

Implicarea generează roade. Pentru că au fost activi în procesul de organizare, desfășurare și promovare a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău 2023, 15 studenți ai USM au primit Diploma de voluntar.

Diplomele au fost înmânate de către rectorul USM, Igor Șarov, care le-a mulțumit studenților pentru implicare și dedicației și i-a încurajat să se implice în cât mai multe actvități de acest gen.
La rândul lor, studenții au menționat că participarea ca voluntar în cadrul Târgului de carte le-a oferit o experiență valoroasă. Tinerii au spus că una din lecțiile învățate a fost munca în echipă și cum să colaboreze și să coordoneze activitățile cu organizatorii evenimentului.

La fel, studenții au menționat că au fost onorați să cunoască editorii români prezenți la Târgul de Carte, dar și să se afle în preajma înalților oaspeți, precum conducerea de vârf a Republicii Moldova și a înalților oficiali din România.

Salonul Internațional de Carte Bookfest s-a desfășurat în perioada 30 august – 03 septembrie 2023 și a fost găzduit pentru al doilea an consecutiv de Universitatea de Stat din Moldova.