Studenții FJȘC, cei mai buni! Vadim Pagînu și Maria Ceropita, câștigătorii concursului interuniversitar Balul Bobocilor 2022

Suntem cei mai buni! Studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova, Vadim Pagînu și Maria Ceropita au câștigat Marea Finală a concursului interuniversitar Balul Bobocilor 2022.

În finala care s-a desfășurat joi, 17 noiembrie, studenții Boboci ai șase universități UTM, ASEM, USPC, ULIM, USMF și USM au concurat pentru titlul de Mister Boboc și Miss Bobocică.

Studenții și-au demonstrat ingeniozitatea și creativitatea în trei probe ale concursului: Prezentarea, Proba Artistică și Tema pentru acasă.

Premiul mare include o excursie la București, bazinul THERME și a fost oferit de agenția Panda Tur. Alți sponsori ai evenimentului au fost companiile Maxfashion, Vataman Barbershop, My Skin.

Comunitatea USM adresează sincere felicitări câștigătorilor Vadim Pagînu și Maria Ceropita pentru că au demonstrat că studenții USM sunt cei mai buni!