Studenții Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării vor putea activa într-un centru interuniversitar pe domeniul diplomației publice și economice

Studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, alături de colegii lor de la Facultatea de Relații Internaționale, Științe politice și Administrative și ai Facultății de Științe Economice vor putea activa pe domeniile diplomațiilor publice și economice.

Acest lucru va fi posibil odată cu inaugurarea, la Universitatea de Stat din Moldova, a unui centru științific interuniversitar – activitatea căruia va fi axată pe domeniile diplomației publice și economice.

Centrul științific va fi creat în baza unui parteneriat între Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea Virginia, care urmează să încheie un acord de colaborare în domeniul cercetării. Subiectul a fost abordat în cadrul întâlnirii dintre rectorul USM, Igor Șarov și profesorul la Universitatea economist și politician, Virginia, Ceslav Ciobanu, împreună cu profesorul la Universitatea Virginia, Veaceslav Pitușcan.