Perspective de colaborare între Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și Thomson Reuters Foundation

Noi perspective de colaborare și parteneriate între Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării (FJȘC) și Thomson Reuters Foundation (TRF).

Reprezentanții Thomson Reuters Foundation au venit la facultate și au prezentat un nou proiect care va fi lansat în curând în Republica Moldova (ca parte a unei inițiative regionale TRF – BBC: Moldova-Ucraina-Georgia-Armenia).

Ulterior, membrii TRF au avut o sesiune Q&A cu boardul managerial al FJȘC și au punctat principalele aspecte privind activitățile facultății, colaborarea facultății cu instituțiile media, ONG-urile media din Moldova, dar și cu alte entități de profil din țară.

De asemenea, discuțiile s-au axat și pe potențiala implicare a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării și a studenților FJȘC în activitățile Eastern Neighbourhood Counter Disinformation (ENCD).

Întrevederea s-a încheiat cu vizitarea laboratoarelor facultății. Reprezentanții TRF au fost interesați de studiourile de televiziune și Podcast “UNDA LIBERĂ”, dar și de laboratorul de înregistrare și prelucrare a sunetului. De asemenea, au văzut și laboratorul de Producție Multimedia dotat la ultimele standarde ale programului Profesiile Viitorului.