O nouă apariție pe piața muzicală. Antonia Bilhac se lansează cu melodia „Într-o zi”

O nouă tânără artistă apare la orizont în această toamnă!

Este vorba de Antonia Bilhac, o fetiță super talentată, originară din Bârlad, dar stabilită de 7 ani în Germania. Chiar de are o vârstă fragedă, fiind elevă în clasa 3-a, Antonia este un copil foarte activ, implicată de 3 ani în modeling, balet, shooting-uri comerciale, dar fiind și atriță de film.

La nivel muzical, Antonia a fost descoperită, recent, de interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care i-a compus și produs melodia de debut, “Într-o Zi”, alături de echipa sa muzicală din Spania. Din spusele acestuia, noua artistă a familiei muzicale, #ELRaduProject, este Profi, chiar dacă e doar un copil, are așteptări mari de la ea, pe viitor, or Antonia are un potential artistic enorm, care trebuie valorificat.

Piesa de debut are și un videoclip în care “Copilăria este o joacă creativă, una a descoperirilor, încercărilor și curajului. Este o miniatura a vieții de adult și a job-urilor făcute cu pasiune. Artista noastră, în videoclipul ei, ne arată importanța de a fi inventiv și de a transforma chiar și lucrurile serioase intr-o joacă”  – a afirmat Dan Mihai Lupescu, cel care este regizorul videoclipului.

Piesa și videoclipul au fost lansate la o serie de emisiuni TV de la București.