Necesitățile studenților USM, discutate cu Igor Șarov, la Ora Rectorului

Programele de studii, sesiunile de examene, inițierea proiectelor investiționale au fost câteva dintre subiectele abordate la întrevederea studenților USM cu rectorul Igor ȘAROV.

Unul dintre aceste subiecte a vizat și dotarea cu wi-fi a căminelor studențești și a campusurilor Universității. Rectorul a menționat, la acest subiect, că în curând urmează să fie finalizată dotarea cu wi-fi a Căminului studențesc din str. Gh. Cașu și se preconizează derularea aceluiași proiect și în campusului studențesc.

În altă ordine de idei, rectorul i-a îndemnat pe tineri să se implice și să își expună ideile în proiecte, care vor fi materializate în incinta Universității de Stat din Moldova.

La fel, a fost abordat statutul Autoguvernării Studenților USM, asupra căruia urmează a fi făcută o analiză juridică.

O altă activitatea importantă care urmează a fi desfățurată cu implicarea studenților este Campania de Admitere 2022. Aici au fost discutate strategiile și activitățile de promovare, iar studenții și-au exprimat deschiderea de a fi cei mai buni ambasadori în cadrul Campaniei.

Rectorul Igor ȘAROV a ținut să mulțumească studenților ASUSM pentru implicarea necondiționată în ajutorarea refugiaților ucraineni cazați în spațiile oferite de USM, iar președintele Asociației Studențești, Cătălin Vacarciuc a menționat că voluntarii USM sunt gata să acorde ajutor oricând este nevoie.