METEO: Ger și temperaturi extrem de scăzute pe întreg teritoriul țării

Rephnlica Moldova se confruntă cu o vreme predominant înnorată, cu o tendință de răcire accentuată, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Cerul va fi acoperit în mare parte, iar posibilitățile de precipitații vor fi minime. Ziua de astăzi va aduce temperaturi care vor varia între un minim de -13.9 grade Celsius în timpul nopții și un maxim de -4 grade Celsius spre seară.

Temperaturile vor fi extrem de scăzute, menținându-se sub pragul de îngheț pe tot parcursul dimineții. Cerul va fi senin, fără șanse de precipitații, iar vremea va rămâne stabilă până la apusul soarelui, care va avea loc la ora 16:35.

Mâine, temperaturile vor fi ceva mai ridicate decât astăzi, cu o maximă de 1.6 grade Celsius și o minimă de -7 grade Celsius.

Poimâine, temperaturile vor continua să fluctueze, cu o maximă de -1.3 grade Celsius și o minimă de -9.3 grade Celsius, indicând o ușoară încălzire față de ziua precedentă. Se preconizează că vremea va fi mai rece decât mâine, dar mai blândă decât astăzi.