Loredana Dolgov debutează cu single-ul „Nimeni nu credea”. VIDEO

Originară din orașul Cahul (R. Moldova), Loredana Dolgov se lansează pe piața muzicală de pe ambele maluri ale Prutului cu piesa „Nimeni nu credea”, single compus si produs de către interpretul și producătorul EL Radu și echipa sa muzicală.

Din spusele acestuia: “Loredana este o fată foarte talentată și sârguincioasă. Îmi place la nebunie doza ei de ambiție și felul ei de a fi, implicându-se personal în ideile ce țin de scenarii de clip, linie melodică a unei noi piese etc. Imediat ce a auzit Demo-ul acestei piese a zis „DA, o simt a mea!” Sunt fericit, că în sfârșit, lansăm și acest proiect muzical din cadrul familiei noastre muzicale #ELRaduProject. Este un proiect care va avea multe de spus în viitor.”

Și ca impactul piesei să fie unul mai accentuat, noua artistă a decis să filmeze și un videoclip superb, estival și plin de culoare. Filmările s-au desfășurat în zona municipiului Constanța, acolo o putem vedea pe Loredana foarte feminină, romantică, dar și fatală, alaturi de un erou central masculin. Videoclipul a fost realizat și regizat de către Dan Mihai Lupescu, cel care colaborează, de ani buni, cu familia muzicală #ELRaduProject.

Loredana Dolgov  este stabilită la Frankfurt, în Germania, unde studiază Farmaceutica, respectiv, dedică mult timp studiilor în domeniul medical, iar când are timp liber și-l dedică artei – dansului, muzicii, picturii, dar și limbilor străine.

Piesa și videoclipul vor fi lansate la o serie de emisiuni tv și radio de la București, ulterior, Loredana Dolgov va lansa proiectul ei muzical și în Republica Moldova.