La USM a fost inaugurat Centrul de Relații Internaționale, Studii Politice și Administrative „Nicolae Titulescu”, proiect susținut de DRRM

Al cincilea proiect finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) a fost finalizat cu succes la Universitatea de Stat din Moldova. Este vorba despre „Centrul de Relații Internaționale, Studii Politice și Administrative „Nicolae Titulescu””, care a fost inaugurat astăzi, 29 noiembrie, la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative (FRIȘPA) a USM.

Centrul a fost renovat și dotat cu mobilier și echipament digital pentru a facilita realizarea activităților de instruire profesională și de cercetare.

Noul Centru a fost inaugurat în prezența rectorului USM, Igor Șarov; a secretarului de Stat al DRRM din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu; a consilierului dipplomatic al Ambasadei României, Emilian Marc Morar; a decanului FRIȘPA; Alexandru Solcan; a profesorilor și studenților facultății.

Universitatea de Stat din Moldova apreciază suportul acordat de DRRM în acest an universității noastre, materializat, inclusiv, prin inaugurarea celor cinci Centre educaționale de care vor beneficia studenții și profesorii USM în procesul de studii și de cercetare.