La Chișinău va fi deschisă o expoziție dedicată domeniului frumuseții

Se anunță un început de primăvară plin de evenimente, în perioda 2-5 martie la Centrul internațional de expoziții „Moldexpo”, ești invitat la cea de-a XXV-a ediție a expoziției „Beauty”.

Peste 100 de companii din mai multe țări vor participa la eveniment, precum Italia, Turcia, Ucraina, inclusiv Republica Moldova.

Profesioniștii din industria de frumusețe și vizitatorii expoziției Beauty-2023 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice, instrumente și echipamente, produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii. Totodată, vizitatorii vor putea afla mai multe informații despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori și vor putea alege aparate profesionale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.

Expoziția va fi desfășurată în două pavilioane ale Moldexpo. Astfel, cosmeticele, preparatele de îngrijire facială şi corporală se vor regăsi preponderent în pavilionul central. Pavilionul nr.2 va găzdui în particular ofertanți de tehnică și instrumente.

Printre produsele autohtone care vor fi prezentate la expoziție se numără: „Viorica”; „Sisters Aroma”; „Natural Product”; „Luxframol”, cât și branduri cu renume mondial: „Revox”; „Altruist; „Paese”, etc.

Vizitatorii expoziţiei Beauty vor putea nu numai să studieze noile produse din industria de profil, ci și să profite de sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. 

AUTOR: Virgilia Guriev