Katia Luțescu revine cu piesa „Împreună” (Video)

Katia Luțescu, tânăra interpretă în vârstă de 13 ani, originară din orașul Târgoviște lansează noua sa piesă, „Împreună, păstrând aceeași colaborare, cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care a descoperit-o și a lansat-o pe piața muzicală românească,  anume cu piesa “Povestea ta”.

Din spusele producătorului „Sunt foarte fericit, că lansăm, în sfârșit, „Împreună, este un single deosebit, cu un beat modern și catchy. Katia s-a descurcat de minune la înregistrări, este frumos când observi că o tânără artistă progresează din toate unghiurile de vedere și sunt mândru să o știu parte a familiei noastre muzicale #ELRaduProject.”

Piesa are și un videoclip filmat în zona județului Constanța, regizat și produs de către Dan Mihai Lupescu. În videoclip o vedem pe Katia înconjurată de prieteni, alături de care petrece foarte frumos timpul liber, dar și pe fratele ei, cel care a acceptat să ia parte la filmări.

Melodia și videoclipul vor avea o amplă mediatizare la tv și radio, dar și pe site-uri de tip monden.

Katia Luțescu este elevă în clasa a VI-a, la Școala Gimnazială „Ioan Alexandru – Brătescu – Voinești”, o școală de renume din orașul natal. Face dansuri de mică, studiază limba engleză, iar în calitate de profesor de canto l-a avut pe interpretul Daniel Iordachioae, încă de la vârsta de 6 ani, fiind laureată a numeroaselor festivaluri și concursuri naționale și internaționale. A lansat peste 20 de cover-uri și un CD.