Galina Stăvilă și Ana Novocreșcenova, șefe de promoție 2022 de la FJȘC. „Profesionalismul, Inovația și Talentul sunt cele trei cuvinte-cheie ce caracterizează facultatea”

Absolventele Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, Galina Stăvilă și Ana Novocreșcenova au fost desemnate șefe de promoție pentru anul 2022 din partea FJȘC. 

În discursul său, Galina Stăvilă a declarat că USM a fost acea instituție care i-a oferit tot de ce a avut nevoie, iar datorită profesorilor a ajuns aici.

GALINA STĂVILĂ, șefa de promoție 2022 de la FJȘC: „Profesionalismul, Inovația și Talentul sunt cele trei cuvinte-cheie ce caracterizează Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării – o facultate activă care se mândrește cu mii de absolvenți dedicați serviciului. Consider că am ajuns aici, pentru că am reușit să demonstrez acest lucru prin succesele mele, munca asiduă depusă pe parcursul anilor, prin certificatele și diplomele ce atestă o implicare activă în viața studențească, dar și prin media academică foarte bună, datorată desigur cunoștințelor complexe de specialitate.”
Mai mult ca atât, absolventa Galina Stăvila a îndemnat absolvenții de liceu din Republica Moldova să-și asculte inima și să-și urmeze visurile, să se ghideze mereu de propriile lor dorințe și, foarte important, să nu se lase ademeniți de cei ce doresc să le inunde aspirațiile și să le spulbere succesul.
În context te îndemnăm să vii la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării să faci parte din marea și frumoasa familie. Accesează AICI și vezi cum poți aplica la studii la FJȘC. Noi te așteptăm. Avem multe surprize pregătite pentru tine și tu poți deveni eroul poveștii FJȘC.