Gala „Campioni ai schimbării”. Au fost apreciate și premiate personalități cu inițiativă, active și cu spirit civic

Gala CHAMPIONS OF CHANGE, a ajuns la cea de-a cincea ediție. Și în acest an au fost apreciate și premiate personalități cu inițiativă, active, cu spirit civic, care tind să aducă schimbarea în societate, obținând astfel titlul de „Campioni ai schimbării”. Gala „Champions of Change” este organizată de Laboratorul de Inițiative pentru Dezvoltare (LID Moldova) în colaborare cu Friedrich Naumann Foundation for Freedom.

Pe data de 19 decembrie 2023, la ARTCOR, și-au dat întâlnire oameni cărora nu le este frică să înfrunte dificultăți, bariere, dar își continuă cu fermitate activitatea pe direcția schimbărilor în domeniul pe care îl reprezintă.

Evenimentul, care este la a cincea ediție, ține să promoveze povești de succes și să stimuleze mai multe inițiative publice cu scopuri frumoase și nobile care contribuie la dezvoltarea comunității noastre, cât și la promovarea unor idealuri de anvergură, atât acasă cât și peste hotarele țării.

Igor Ciurea, președintele LID Moldova, a subliniat că în acest an au mai fost identificați încă șapte campioni, astfel încât comunitatea „Champions of Change” la cea de-a V-a ediție numără deja 79 de persoane, adăugând că „se mizează foarte mult pe implicarea lor în continuare în activitățile noastre, pe o colaborare eficientă și o contribuție semnificativă la schimbările din Republica Moldova”.

sursa: youth.md