Experimentează o varietate de jocuri la evenimentul „Play with Us” organizat de Clubul Voluntarilor ARTICO

Abilități, camaraderie în echipă, interes și descoperire de noi cunoștințe. Aceasta este atmosfera vibrantă pe care o veți experimenta la evenimentul „Play with Us”, organizat de Clubul Voluntarilor ARTICO. În cadrul primei ediții din 2024, toată lumea este invitată să se alăture și să exploreze o varietate de jocuri captivante, precum:

Strategia Monopoly – o provocare a schimburilor comerciale rapide cu proprietăți, oferind lecții prețioase despre valoarea banilor și cum să-i gestionăm cu responsabilitate, totul într-un cadru de gândire strategică;

Distracție fără limite cu UNO – un joc popular de cărți care dezvoltă răbdarea, observația, analiza, îmbunătățește concentrarea și stimulează imaginația și creativitatea.


Acestea sunt doar câteva dintre provocările ce te așteaptă în cadrul evenimentului nostru plin de energie pozitivă.

Jocurile de societate devin cruciale în dezvoltarea socială, evidențiind că colaborarea în echipă poate aduce rezultate de excepție. Ele ne învață că realizările semnificative necesită efort, solidaritate și respect pentru fair play.

Când va avea loc evenimentul – data de 27 ianuarie, ora 14:00.

Cum te poți înregistra? – completează cu atenție formularul de înregistrare – https://forms.gle/TufbSSBFieJPMsGf7

Unde și cum se va desfășura evenimentul? – mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO.

Unda Liberă este partener media al eveninentului.