Experiență inedită la Budapesta pentru masteranzii de la Facultatea Științe Economice, USM

Experiență inedită la Budapesta pentru masteranzii programelor “Studii în marketing”, “Management și Marketing hotelier și Turism” de la Facultatea Științe Economice, Universitatea de Stat din Moldova.

Studenții au valorificat eficient oportunitatea de a prticipa la un curs practic de promovare a acestui oraș minunat în calitate de destinație turistică.

Masteranzii au izitat principalele atracții turistice ale orașului, cum ar fi Palatul Parlamentului, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanțuri, Băile Gellért, Castelul Buda, și altele.

De asemenea, au făcut cunoștință cu activitățile recreative, cum ar fi croazierele pe Dunăre, plimbările cu patinele și alte activități de agrement. În același trip de studii au analizat instrumentele de promovare a vieții culturale bogate a orașului, inclusiv evenimente artistice, concerte și expoziții de artă în tematica sărbătorilor de iarnă.

Tinerii de la USM au savurat oferta gastronomică bogată a orașului, vizitând restaurante tradiționale, piețe alimentare și târguri de Crăciun, dar au și proiectat toate activitățile logistice pentru organizarea activităților planificate pe durata cursului.

Vizita de studiu a fost posibilă grație suportului Asociației Naționale pentru Turism Receptor.