Darea în exploatare a terenului sportiv multifuncțional al Liceul Teoretic „Academia Copiilor”

Joi, 8 februarie a avut loc evenimentul de dare în exploatare a terenului sportiv multifuncțional de fotbal, volei și baschet din cadrul Instituției Publice Liceul Teoretic „Academia Copiilor” din municipiul Chișinău.

În deschiderea ceremoniei, directoarea instituției, Nina Corjan, a adresat un sincer cuvânt de mulțumire tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect.

„Mă simt profund recunoscătoare pentru această construcție remarcabilă, ce va servi intereselor și dezvoltării copiilor noștri. Îi mulțumesc întregii echipe de constructori, părinților și finanțatorilor care au făcut posibil acest cadru minunat pentru elevii noștri de la ,,Academia Copiilor”. Sunt ferm convinsă că acest teren îi va inspira pe tineri să se perfecționeze și să-și dezvolte aptitudinile sportive.”

La eveniment a fost prezent și viceprimarul municipiului, Ilie Ceban, care a exprimat recunoștința sa față de eforturile depuse pentru a obține finanțarea necesară pentru acest proiect municipal.

„Ca părinte și în calitate de reprezentant al administrației locale, mă bucur să văd cum primăria, împreună cu direcția educație și sport, sprijină toate inițiativele menite să promoveze sportul, infrastructura și dezvoltarea copiilor, în special cei care manifestă aptitudini sportive. Aceasta reprezintă, în primul rând, un pas important către sănătate, dezvoltare, comunicare și o educație holistică pentru copiii noștri.”

Evenimentul s-a încheiat cu prima oră de sport desfășurată de elevii Liceului Teoretic „Academia Copiilor”, care s-au bucurat să se bucure de activități în aer liber.

Autor: Daniela Novac, studentă Anul III