Majoritatea dintre noi așteptăm cu nerăbdare weekendul pentru a uita de grijile și agitația din timpul săptămânii, de aceea mai jos vei găsi o listă de cinci evenimente unde îți poți petrece timpul.
1. Atelier de creație Mama + Copil
Atelierul „Mama + Copil” reprezintă o activitate de terapie prin artă și este destinat tuturor mămicilor cu copii până la 8 ani. Aici, mămicile vor avea ocazia să deseneze împreună cu copilul, să servească o ceaşcă de cafea cu alte mămici, iar copilaşii să petreacă timpul împreună, într-o atmosferă liniştită şi creativă.
Moderatoarea evenimentul va fi Cristina Paiu, psiholog, art-terapeut.
Toate materialele şi cafeluţa sunt asigurate de organizator.
Durata atelierului: 10:00 – 11:30
Participarea: 200 de lei
Pentru înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiEudaJVQ5pphEk_37rjeU8zHZ3dB4Kwx4ZUhHOd6qFsG85w/viewform
2. Clubul Adolescenților 9-18 ani
Această întâlnire are loc în cadrul proiectului „Clubul pentru adolescenți” – un loc unde adolescenții cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani pot veni pentru a obține noi cunoștințe despre diferite aspecte ale vieții și să dezvolte diverse abilități utile.
Întâlnirile sunt conduse de un psiholog o dată pe săptămână, iar costul unei singure întâlniri este de 250 de lei, prima întâlnire fiind gratuită.
Înregistrare: https://psyprof.com/clubro?fbclid=IwAR0-Y7jmsAI5YqQxUDB4DL_k3JPquqK2uqELDwmaJtU5629hRVjuQlzTlIY
3. Procesul de recrutare: de la plan până la execuție – Training
Asociația Agențiilor de Recrutare organizează un training unde vor discuta despre tipurile de comunicare și se utilizează acestea, dar și multe alte subiecte.
Evenimentul va avea loc la Tekwill Academy, ora 10:00.
4. Premieră „Pinocchio” de Carlo Collodi, regia Slava Sambriș
Teatrul „Luceafărul” vă invită să redescoperiți aventurile lui Pinocchio, o minunată și naivă păpușă din lemn care își dorește să devină un băiețel adevărat.
Prețul unui bilet variază între 100 și 120 de lei. Ora evenimentul 12:00 și 14:00.
5. Premiera filmului „Vestea proastă”
„Vestea proastă” spune povestea unui poștaș morocănos, blestemat să îi facă fericiți pe cei din jur. Rolul principal este interpretat de actorul Petru Oistric.
Scurtmetrajul „Vestea proastă” a fost co-creat de un grup de 18 tineri în cadrul proiectului „Educație experiențială prin film” implementat de Asociația Nicolae Dumitrescu cu sprijinul acordat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), Crunchyroll, Mixbook, Salamer, Dumitru Istrati și în parteneriat cu Institutul Creativ YOUBESC și AMTAP.
AUTOR: Valeria Cotorobai