Ce cadouri poți face pentru apropiații tăi de dragobete?

„De dragobete se sărută fete” majoritatea am auzit această vorbă, însă pe lângă o sărutare uneori ne dorim să îi dăruim un cadou simbolic persoanei dragi, în așa caz venim cu câteva recomandări ce poți să îi dăruiești persoanei iubite de dragobete.

1. Suport sub cană croșetat

Este un cadou util care poate să-l facă și o persoană care este începătoare în croșetat. Pot fi făcute mai multe de aceeași culoare sau o combinație de culori pentru cuplu. Tot de ce vei  avea nevoie sunt fire de croșetat de bumbac, croșetă, foarfece și câteva ore libere.

2. Tiramisu

Este un desert rapid, gustos și simplu

Ingridientele de care vei avea nevoie sunt:

  • Biscuiți savoiardi
  • Mascarpone 500 g
  • Ouă 5
  • Zahăr 200g
  • Puțină sare
  • Cafea 500 ml
  • Cacao pentru ornamentare

Se zbat albușurile separat de gălbenușuri, adăugăm tot zahărul la albușuri, iar gălbenușurile le zbatem cu mascarpone, după aia le incorporăm albușurile zbătute la gălbenușuri treptat. Biscuiții îi înmuiem în cafea și îi punem în forma în care vom face tortul (este recomandat să utilizați o formă drepunghiulară adâncă). După ce am pus stratul de biscuiți punem crema obținută și continuăm până ultimul strat este crema. Presurăm deasupra cu cacao și lăsăm pe câteva ore la frigider.

 

3. Panou macrame

Este o decorațiune în stil boho care poate fi făcută în câteva ore, există diverse tipuri de fire pentru aceasta, important este să atragem atenția la tipul de fir necesar înainte de achiziționare a firelor. Cel mai des întâlnite în DIY sunt alea sintetice, dar mai întâlnim și fire din bumbac. Pentru acest cadou veți avea nevoie de mai mult timp și va trebui să învățați nodurile de bază în macrame.

AUTOR: Anastasia Gherman