Camera de Comerț și Industrie a Moldovei organizează seminarul ”Managementul financiar al întreprinderii”. Cine poate aplica

Centrul de Formare Antreprenorială al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează seminarul ”Managementul financiar al întreprinderii”. Seminarul va avea o durată de 12 ore academice și se va desfășura în format offline, în limba română.

Scopul acestui seminar este de a oferi participanților instrumentele de bază necesare evaluării financiar-contabile in timp real a companiei pentru cunoașterea stării de sănătate financiară a acesteia, precum și de a evidenția modul în care deciziile financiare afectează afacerea în care sunt implicați.

Grupul-țintă al participanților este format din proprietari, fondatori, manageri, specialiști în domeniul economic, financiar, contabil ce activează în sectorul privat din Republica Moldova. La acest seminar pot participa start-up-uri, inclusiv persoane fizice ce doresc să inițieze  o afacere.

Data desfășurării: 20-21 septembrie 2023

Agenda detaliată a seminarului o puteți consulta AICI.

Costul participării este de 1300 lei pentru o persoană. Membrilor CCI a RM li se oferă o reducere de 10%, costul fiind de 1170 lei.

La finalul cursului beneficiarii vor primi certificate de participare. Prezentările și vor fi transmise gratuit tuturor participanților prin poșta electronică.

Persoanele interesate vor completa formularul de înregistrare la link-ul: FORMULAR!

Pentru obținerea informațiilor suplimentare rugăm să vă adresați Managerului Centrului de Formare Antreprenorială al CCI a RM, Informații suplimentare la nr. de telefon:  +373(22) 23 32 86, 069 800 112, e-mail: seminar@chamber.md