Bookfest revine la Chișinău. Regatul cărților își deschide porțile la Mediacor pe 30 august

Peste 30.000 de cărți noi și unele dintre cele mai importante personalități ale lumii culturale din România și Republica Moldova îți dau întâlnire din nou în perioada 𝟯𝟬 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 – 𝟯 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲!

Timp de cinci zile, de la 10:00 la 20:00, publicul de toate vârstele este așteptat la Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău, la Mediacor Universitatea de Stat din Moldova (str. Alexei Mateevici nr. 60).

𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿ă.

Bookfest Chişinău este organizat de Asociaţia Editorilor din România, Biblioteca Naţională a Republicii Moldova / National Library of Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Salonul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, şi al preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Ediţia 2023 a Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău beneficiază de susţinerea financiară a Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, Institutul Cultural Român / Romanian Cultural Institute, a Ministerul Culturii al Republicii Moldova şi a Ministerului Culturii din România, parteneri strategici fiind USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau si a UK in Moldova – British Embassy Chisinau, Goethe-Zentrum Chișinău.