ARTICO Wellness – Procrastinare vs Productivitate

Știai că…?…conform unui studiu, fenomenul procrastinării afectează în mod continuu peste 20% din populația adultă și peste 70% din elevi/studenți?…oamenii ce procrastinează constant sunt mai predispuși să aibă insomnii?…aproximativ 47% din oameni utilizează internetul ca un mijloc de a fi distras de la diverse lucruri?

O relevantă problemă a societății contemporane este intensificarea procrastinării în lumea notificărilor constante și situațiilor încordate ce ne afectează starea și concentrarea zi de zi. Să știi că nu ești singur/ă! Cu toții știm ce înseamnă să fii consumat/ă de un subiect atât de intens, încât nu te poți focusa pe o singură sarcină.

În contextul situației actuale din lume, dar și al avântului tehnologic ce ne pune toate știrile la un click distanță, Clubul Voluntarilor ARTICO te invită să descoperi metode noi prin care să îți menții atenția pe lucruri utile și optimiste! Prin intermediul proiectului ARTICO Wellness, se organizează evenimentul „Procrastinare VS. Productivitate”, ce îți va răspunde la întrebări precum:
– Cum să diminuăm procrastinarea pe fon de anxietate?
– Cum să înlocuim distragerea cu productivitatea?
– Cum să obținem acea flacără de motivație de care avem nevoie disperată în anumite momente grele?
– Ce metode de a menține o stare de productivitate există?
– De ce este important să punem accent pe acest subiect?

Ținem să menționăm că acest eveniment este dedicat atât elevilor, cât și cadrelor didactice, adolescenților și adulților, de aceea nu ezita să anunți orice persoană ce consideri că are nevoie de un astfel de ajutor. La întrebările de mai sus, și nu numai, ne va răspunde dna Ana Niculaeș – psihologă, psihoterapeută în abordarea integrativă.

Când și unde va avea loc evenimentul?
Evenimentul va avea loc în data de 27 martie 2022, orele 14:00, în incinta CRCT ARTICO, bd. Ştefan cel Mare 169.

Cum te poți înregistra?
Completează formularul de mai jos:
https://forms.gle/eevJYzRmokpD4akw6

Locurile sunt limitate, purtarea măștii e obligatorie, iar persoanele ce au atins vârsta de 18 ani, vor fi nevoite să prezinte certificatul de vaccinare, testul PCR sau concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19.

Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor ARTICO!