Universitatea de Stat din Moldova lansează campania de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste”

Nimic nu se compară cu bucuria de a dărui zâmbete și bucurie în sufletele celor mai triști ca noi. În preajma sărbătorilor de iarnă Universitatea de Stat din Moldova (USM), în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului” lansează Campania de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste”. Acțiunea are ca scop strângerea de donații pentru 500 de copii aflați în centrele de plasament și 200 de persoanele în etate.

Campania de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste” se va desfășura în perioada 1 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022. Doritorii de a se alătura campaniei noastre pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, alimente ambalate, haine și/sau încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și/sau încălțăminte nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători.

Cadourile pot fi aduse între orele 10:00 – 16:00 la Biserica „Întâmpinarea Domnului”. Pentru informații suplimentare îl puteți contacta pe Părintele Octavian MOȘIN la nr. de tel. 079481586 sau scrie un e-mail la următoarea adresă electronică: mosin.octavian@gmail.com .

Menționăm că campania se va desfășura  cu respectarea obligatorie a tuturor măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19. De aceea, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile înainte de a pregăti pachetele și să purtați mască și mănuși, când veniți pentru a depune donațiile.

Suntem siguri că împreună cu generozitatea care caracterizează în permanență inimile USM-iste putem aduce feeria sărbătorilor de iarnă în sufletele semenilor noștri.