Studenții USM pun umărul la STOPAREA pandemiei. Ei se vaccinează

Astăzi, 30 septembrie 2021, în incinta Universității de Stat din Moldova, blocul de studii nr 2, sala 111, se desfășoară Campania de informare și mobilizare a studenților și tinerilor din Republica Moldova privind vaccinarea împotriva COVID-19. Or, Campania „Pune umărul, vaccinează-te!” are scopul de a informa studenții, cadrele didactice, întreaga comunitate universitară, oaspeții instituției despre necesitatea și importanța imunizării, precum și mobilizarea lor la vaccinare.

În cadrul acțiunii studenții au posibilitatea de a comunica deschis cu colegii lor de la USMF „Nicolae Testemițanu” pentru a cunoaște mai multă informație despre vaccinuri, despre beneficiile imunizării, dar și riscurile de îmbolnăvire cu virusul COVID-19. Totodată, asemenea acține este un gest prietenesc între tineretul studios care iubesc viața, prețuiesc sănătatea proprie, dar și a celor din jur.

Universitatea de Stat din Moldova pune umărul la oprirea pandemiei virusului COVID-19. Astfel, în incinta instituției a fost amenajat un spațiu special pentru imunizare. Doritorii să se vaccineze se prezintă cu buletinul de identitate și pot solicita unul dintre vaccinurile Johnson & Johnson, Astra Zeneca, Sinopharm și Pfizer.

Extinderea accesibilității la imunizare reprezintă o nouă oportunitate tuturor celor care doresc să se vaccineze. În context, Universitatea de Stat din Moldova îndeamnă și încurajează toți studenții să se vaccineze ca să fie sănătoși.