Provocările în Social Media – tema unei conferințe organizată de studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

Studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării au desfășurat conferința studențească „Teorii și practici ale imaginii în cadrul noilor provocări ale social media”. Evenimentul organizat în format online a avut loc în contextul aniverăsrii celor 75 de ani de la fondarea Universității de Stat din Moldova. 
Astfel, studenții de la Departamentul Comunicare și Teoria Informării Pentru au punctat cele mai importante lucruri și informații pe care le-au însușit în ultimele două luni în cadrul cursului  „Teoria imaginii”. Aceștia au prezentat subiecte care sunt mai mult decât teorie, ele fiind dovezi ale unor ample cercetări și ale unei practici reale. Un amalgam de idei inedite, menite să demonstreze că imaginea este o formă indispensabilă a comunicării în cadrul domeniului de Relații Publice.
Expunerea discursurilor a fost realizată timp de două zile în cadrul orelor de seminar și laborator, iar studenții de la FJȘC au fost nu doar participanți, dar și gazda evenimentului, demonstrând astfel că sunt pe calea cea bună în formarea lor ca specialiști de înaltă calificare.