„Maratonul Jurnaliștilor și PR-iștilor” a ajuns la final. O adevărată mobilizare a profesioniștilor media și PR, în fața studenților FJȘC

„Maratonul Jurnaliștilor și PR-iștilor” de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării a ajuns la final. În cea de-a treia zi a evenimentului găzduit cu ocazia celor 75 de ani de la fondarea Universității de Stat din Moldova, în fața studenților de la FJȘC au venit profesioniști din jurnalism radio, dar și din domeniul comunicării și PR.
Jurnalista Cristina Popușoi, de la Radio Chișinău le-a vorbit viitorilor jurnaliști și comunicatori despre improtanța selectării știrilor și „ambalarea” lor în format audio. De asemenea,  Anna Ciuhnenco, producător și realizator de știri (limba rusă), de la „Radio Moldova” a împărtășit experiența sa în vederea prioritizării evenimentelor, care ulterior se regăsesc în buletinele de știri de la postul public de radio.
Din experiența lor a venit să se împărtășe și specialiștii din comunicare și PR, Ludmila Gurău, Managing Partner& Director de Strategie, compania de consultanță în comunicarea strategică QUBO Communications; Anna Ceban, specialist în comunicare, Misiunea Socială Diaconia.