Eveniment marca ARTICO: Wellness – Astrology 101. Descifrăm împreună ce spun astrele

Ești interesat de astrologie? Îți dorești să descoperi ce este o astrogramă și cum se descifrează aceasta, dar și ce reprezintă mercur retrograd și cum influențează zodiile?

Ei bine, află că nu ești singura persoană care întâmpină această dilemă, iar Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO îți sare în ajutor cu un nou eveniment marca ARTICO Wellness – Astrology 101.

Ediția va avea un caracter pur informativ alături de un expert în domeniu, directorul Centrului de Cercetări Astrologice ,,ASTROURANIAS” – Vișnevscaia Zinaida. Pe pacursul evenimentului, vor fi studiate și explicate conceptele de bază ale astrologiei (planetele, astrogramele, semnele zodiacale, mercur retrograd etc.), iar orice întrebare își va găsi răspunsul. Cine știe, poate îți vei găsi chiar o nouă pasiune?!

Invităm la sesiunea ,,Astrology 101″ și persoanele care posedă cunoștințe despre această știință, întrucât veți avea șansa de a primi răspunsuri, direct de la un expert, la întrebări care vă macină, dar și să petreceți timpul constructiv într-o companie ce vă va împărtăși interesele.

Evenimentul va avea loc online, duminică, 20 februarie, ora 14.00.

Pentru a putea participa, completează formularul dat: https://forms.gle/Km7nkboxnE8wKYeN7

Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor ARTICO!