Designerii autohtoni își vor prezenta ținutele pe podiumul Moldova Fashion Days 2021

Deși pandemia a afectat semnificativ industria modei, nu doar în Moldova, dar la nivel mondial, designerii autohtoni au dat dovadă de reziliență și spirit inovativ și sunt pregătiți să-și prezinte colecțiile toamnă-iarnă pe cel mai mare podium din țară. Moldova Fashion Days te invită să-ți refaci garderoba de sezon și să întâlnești perioada rece cu ținute în trend.

Cine a spus că dacă afară e timp posomorât noi nu putem îmbrăca culori aprinse și printuri îndrăznețe? Ba dimpotrivă! Anul acesta, creatorii de modă autohtoni te îndeamnă să-ți colorezi zilele de toamnă și iarnă cu ținute vii și virbrante. Ținute pentru oficiu, pentru ocazii speciale, paltoane și pardesiuri, accesorii – în interpretarea originală a designerilor cu renume, dar și a tinerilor designeri, câștigători ai concursului Z-Generation, organizat de Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii – ZIPHOUSE, le vei putea descoperi pe podiumul Moldova Fashion Days.

Ajuns la a 17-a ediție Moldova Fashion Days (#MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este “See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile autohtone și stimulează vânzările pe piața locală.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, show-ul fiind translat live pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, APIUS și DININIMA, dar și pe cele ale partenerilor media. Pentru detalii urmăriți pagina de facebook https://www.facebook.com/MoldovaFashionDays

Moldova Fashion Days este organizat de APIUS sub egida DININIMA, și ZIPHOUSE cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internatională (USAID) prin Proiectul de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Tursimului dar și Proiectul Tehnologiile Viitorului, cât și suportul UNFPA. Partenerul logistic al evenimentului Berlizzo Events, iar Partenerul general Moldindconbank.