„Dăruiește un mărțișor, dăruiește un zâmbet” – campanie marca ARTICO

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO lansează Campania „Dăruiește un mărțișor, dăruiește un zâmbet”. Scopul acesteia este de a dărui zâmbete persoanelor mai puțin fericite. Peste 1000 de copii din cadrul Centrului vor dărui mărțișoare însoțite cu mesaje de încurajare către cei care au nevoie de o alinare și susținere. Puterea gândului și a tradiției, moștenite din străbuni, va aduce lumină în suflete, va proteja, va ocroti și va dărui o părticică din speranță și noroc.

Primăvara este un prilej minunat de a transmite un gând bun și senin.  Să ne bucurăm de soare, de adierea caldă de vânt, de renașterea naturii! Să ne bucurăm împreună de un început de primavară al „Mărțișorului ce dăruiește zâmbete”!

În perioada Campaniei se vor desfășura activități de sensibilizare socială, activități educative de valorificare a tradițiilor, obiceiurilor și datinilor populare naționale, activități de conștientizare a valorilor patrimoniului cultural imaterial, ateliere creative de confecționare a mărțișoarelor, activități chemate să susțină spiritul de bucurie ce însoțește trecerea iernii și întâmpinarea primăverii.

E timpul să zâmbim!