ATENȚIE: Se anunță PROGRAMUL 2022 „Cariera Mea”, marca ARTICO

Pentru anul 2022, CRCT ARTICO, în cadrul proiectului Cariera Mea, vine cu un program de lungă durată de orientare în carieră și dezvoltare personală. Acest program este destinat tinerilor de la 14 la 21 de ani și se va desfășura din luna februarie 2022 până în luna iulie 2022. Programul va conține patru module care vor avea câte 4 sesiuni. Fiecare sesiune se va desfășura o dată la două săptămâni, în ziua de sâmbătă sau vineri, la sugestiile participanților. Durata sesiunilor va fi de la 2 la 4 ore. Toate cheltuielile și comoditățile vor fi acoperite de organizatori, participanții își vor asigura doar transportul.

Sesiunile se vor desfășura în format fizic la CRCT ARTICO, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 169.

Persoanele interesate se pot înscrie completând formularul: https://forms.gle/KjLdqMigwxs7jYdA9

!!! Termen limită de aplicare: 28 ianuarie 2022

 

Denumirea capitolelor:

  • Autocunoașterea și percepția de sine – perioada februarie – martie;
  • Valorile și interesele personale – perioada martie- aprilie;
  • Abilități și competențe în carieră – perioada mai- iunie;
  • Marketing și networking-ul personal – perioada iunie- iulie;

Scopul programului:

Scopul acestui program este ca tinerii să cunoască aspecte importante în definirea unui traseu profesional și dezvoltarea unor competențe (soft skills) prielnice viitoarei cariere. Respectiv, tinerii să fie conștienți de resursele și aptitudinele interioare, cât și de oportunitățile ce se combină cu aspectele personale. Într-un final, tinerii vor fi capabil să sesizeze atât punctele forte ce le dețin, cât și perspectivele disponibile.

Cine poate aplica?

-Tineri de la 14 la 21 de ani;

-Vorbitori ai limbii române;

-Tineri ce sunt dispuși să participe la majoritatea activităților;

-Tineri motivați să se dezvolte și să afle lucruri noi;

Informații despre desfășurare și metode:

Sesiunile vor fi livrate prin metode non-formale, cu implicarea activă a participanților. La fel, beneficiarii vor putea să influențeze derularea programului, participând chiar și la unele aspecte organizatorice și planificare. Conceptul acestui program se bazează pe implicarea activă a participantului în procesul de învățare-dezvoltare. După fiecare modul, participanții vor realiza mici activități de follow up.

Pentru întrebări sau alte detalii, contactați: andrei.didenco@artico.md

 

Invităm toți doritorii să se înscrie la acest curs pentru a-și forma atitudini, competențe și abilități necesare oricărui traseu profesional.