Anastasia Pomîrlean, zeița artei, ce aduce zâmbete și emoții pozitive oamenilor la diferite evenimente frumoase din viața lor

Tânără, frumoasă, ambițioasă, mămică a unei dulci prințese de 2 ani, de profesie educator, este „omul adevărului ” și are o mare pasiune pentru muzică, iar mai nou face surprize la domiciliu, toate acestea o reprezintă și o face o femeie de succes.

 

Anastasia, ce înseamnă pentru tine poezia și cântecul?

Anastasia: Pentru mine, poezia și cântecul sunt o parte din mine, din sufletul și emoțiile mele, atunci când sunt tristă sau când am nevoie de o liniște sufletească, eu cânt sau scriu poezii, asta îmi aduce plăcere și mă face să mă simt ca pasărea în zbor.

De la ce vârstă a început să te pasioneze muzica?

Anastasia: Muzica este pasiunea mea încă de mic copil, cred că undeva pe la vârsta de 5 ani, când pentru prima dată am urcat pe scena mare și am interpretat piesa „Smărăndiță din zăvoi” de Anișoara Puică, apoi începând cu grădinița unde eram implicată să cânt la orice serbare, apoi școala și tot așa, astfel între mine și muzică s-a legat o prietenie pe vecie.

Ai o voce frumoasă, nu ți-ai dori să devii o cântăreață?

Anastasia: Muzica face parte din viața mea, este o pasiune ce îmi dă aripi, mă ajută să trec cu brio de orice moment dificil din viața mea, dar să devin cântăreață nu îmi doresc. Îmi place ceea ce sunt la moment și ceea ce fac. Am mai multe job-uri și nu vreau să fiu suprasolicitată pentru că acasă mă așteaptă un pui de om care are nevoie de toată atenția mea.

De unde a apărut acest hobby de a face surprize la domiciliu?

Anastasia: De la început a fost un hobby, apoi la insistența unor persoane dragi din viața mea s-a transformat într-un job. Aceștia m-am susținut și au insistat să merg și să aduc zâmbete pe față omagiaților și altor persoane la diferite evenimente frumoase din viața lor. Apoi eu am înțeles că mie asta chiar îmi place și eu trebuie să fac, deoarece o fac cu mare plăcere.

Surprizele la domiciliu și urările online sunt sursa ta principală de venit?

Anastasia: Job-ul meu de bază este cel de educator, surprizele la domiciliu și urările online îmi aduc mai multă plăcere, emoții pozitive decât bani.                                            

Cum reușești să combini atât de armonios toate job-urile tale?

Anastasia: Îmi place absolut totul ce fac și o fac din dorință și plăcere, îmi planific timpul cu mare acuratețe și mă strădui să-mi monitorizez toate acțiunile eficient. Iar uneori chiar de sunt obosită, merg cu mare bucurie la surprize la domiciliu, deoarece această activitate îmi degajă stresul și alte emoții negative adunate din timpul zilei și îmi aduce satisfacție enormă văzând oamenii fericiți.

Ce planuri grandioase ai pe viitor?

Anastasia: În viitor vreau mai multe să fac, dar totul rămâne de văzut, timpul le va aranja pe toate și va pune totul pe cântar. Dar cel mai mult îmi doresc să deschid o afacere în domeniul frumuseții, însă rămâne de văzut ceea ce ne va arăta viitorul.

AUTOR: Anișoara Lambarski, stagiară