Anastasia Pomârleanu – tânăra care reușește să bucure lumea prin intermediul surprizelor muzicale la domiciliu

Anastasia – o tânără mămică de 22 de ani cu vise și gânduri mărețe. Plină de mister și gata mereu de-a cunoaște ceva nou.O spun fiindcă Anastasia este acea persoană care nu cunoștea liniștea este mereu în mișcare și descoperire. Pe lângă serviciul  de bază educatoare  aceasta este și suntentă anul 4 la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și desigur o cântăreață desăvârșită care în timpul liber surprinde frumos cu felicitări omagiații. De unde atâta putere, satisfacție și talent ne va explica chiar ea în interviul nostru.

Unda Liberă: Anastasia am vazut pe retelele de socializare ca esti studentă în ultimul an la jurnalism, muncești ca educatoare la gradinita, practici surprizele la domiciliu și cânți  la petreceri, Cum iti reuseste să îmbini atâtea  activități total diferite?

Îmbin aceste activități pentru că îmi place ceea ce fac, mă strădui să le reușesc pe toate, iar acesta îmi aduce succes.

Unda Liberă: Cunosc că înaintea de a deveni educator ai activat ca solistă la nunti ,cumetrii ce te-a făcut să revii la muzică ?

Ma făcut sa revin la muzica dragostea față de ea , întotdeauna mi-a plăcut muzica și cred ca mereu îmi va plăcea.

Unda Liberă: Cum ți-a venit ideea de-a face surprize și dacă îți mai amintești de prima felicitare ?

Ideea de a face surprize a fost propusa de către familia mea care vedeau ca eu fac surprize prin apel și a zis de ce sa nu încerci și la domiciliu, sa le cânți oamenilor frumos asa cum știi numai tu , le-am ascultat propunerea și am început a merge prin diferite sate pentru a face chef și voie buna oamenilor.

Unda Liberă: Facultatea de Jurnalism a influențat cumva claritatea și dicția frumoasă pe care o putem observa în recitarea  poeziilor  compuse de tine?

Pasiunea de a scrie poezii o am de mica , dar a influențat oarecum și lecțiilor de dicție din cadrul facultății noastre.

Unda Liberă: De unde reușești să  absorbi zilnic  atâta inspirație și pozitivism ?

Reușesc sa fiu pozitiva pentru ca am în preajma mea oameni dragi oameni buni suflet care îmi insufla acest lucru.

Unda Liberă: Am văzut în filmulețele video pe care le postezi că clienții  sunt entuziasmați de prezența ta. Cât  de greu îți este  să faci oameni să zâmbească ?

Nu este greu deloc sa faci oamenii să zâmbească, eu mă duc cu dispoziție la livrări și redau bună dispoziție și celorlalți.

 

Unda Liberă: Săptămânal postezi sute de felicitări .Cu siguranță au fost cazuri în care emoțiile te-au copleșit .Cum ai trecut peste ?

Sinceră sa fiu , am plâns la multe felicitări, din motiv ca eu tot sunt om și am emoțiile mele , dar am trecut repede peste aceste momente , mi-am dat seama ca lucrul trebuie de făcut până la capăt, așa că mi-am șters lacrimile și am mers înainte.

 

Unda Liberă: În ce măsură  te susține șotul, având și el tangențe cu muzica?

Soțul mă susține cel mai mult , dar și familia mea , chiar îl iau cu mine atunci când am deplasări să mă ajute , dar și ca șoferul meu personal, este un om deosebit și mă bucur că face parte din viața mea .

AUTOR: Irina Suhaițchii (Răileanu), stagiar