Alexandru Bordea, Doru Curoșu și Sergiu Gurău, invitații evenimentului „Talk 4 Success”. Despre succes și rateuri

Alexandru Bordea, Doru Curoșu și Sergiu Gurău – poveștile lor de viață și ascensiunea în carieră. Cei trei tineri au fost invitații evenimentului „Talk 4 Success” organizat de Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Este pentru prima dată la Centrul Municipal de Tineret când se desfășoară o astfel de întâlnire.

La activitatea „Talk 4 Success”, participanții au făcut conoștință cu istoriile celor trei invitați: Alexandru Bordea, Doru Curoșu și Sergiu Gurau. Aceștia le-au vorbit tinerilor despre succes, asigurarea unui venit financiar și oportunități de implicare.

„Scopul evenimentului a fost să aducem oameni de succes, care să le vorbească voluntarilor, dar și persoanelor care au fost dornice să participe despre experiența lor și să îi indemne să facă ceva important pentru municipiul Chișinău și nu doar. Sper ca acest tip de activitate să aibă continuitate și să reușim să motivăm cât mai mulți tineri” a menționat Petru Grecu, director la Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Potrivit lui, o astfel de activitate este organizată pentru prima dată.

Asemenea evenimente sunt organizate pentru a spori gradul de implicare a tinerilor în activitățile destinate lor și pentru a-i determina să comunice mai mult între ei. Doru Curoșu, unul dintre invitați, spune că tinerii socializează și devin mai dornici de a comunica când participă la proiecte și activități, iar voluntariatul îi conectează și mai mult.

Participanții au rămas entuziasmați și au fost motivați să facă o schimbare în viața lor. „ Am ales să vin la Centrul Municipal de tineret, deoarece am vrut să aflu istoria de succes a invitaților și aceasta a mai fost o șansă de a învăța ceva util” spune Diana Dragulea, participantă.

Activitatea „Talk 4 Success” a fost organizată în contextul săptămânii tineretului, care se desfășoară în perioada 7-14 noiembrie.